سه شنبه 12 اسفند 1399
تاریخ 1399/10/23     تعداد دفعات مشاهده 85 بار     ساعت 11:36:06     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارگاه "اصول مالکیت معنوی در انتشار داده های پژوهشی" را صبح امروز سه شنبه 23 دی ماه بصورت آنلاین برگزار کرد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، کارگاه آنلاین "اصول مالکیت معنوی در انتشار داده های پژوهشی" را با سخنرانی دکتر مرتضی رهبر، دکتر محمدهادی بهادری، دکتر محمد اسماعیل پور و با شرکت جمعی از اعضای هیأت علمی، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه از ساعت 9 الی 12 روز سه شنبه 23 دی ماه جاری به صورت مجازی برگزار کرد.

در کارگاه اصول مالکیت معنوی در انتشار داده های پژوهشی مباحثی در خصوص؛ مفهوم مالکیت معنوی، انواع مال و دارایی ها، قوانین حمایتی در زمینه حقوق مالکیت های فکری و معنوی، مالکیت صنعتی، مالکیت ادبی و هنری، حقوق مالکیت کپی رایت، فرق پتنت و کپی رایت، شرایط پتنت شدن یک اختراع و اجزای تشکیل دهنده پتنت، حقوق ناشی از گواهینامه اختراع، مصادیق تخلفات پژوهشی، ضمانت اجرایی اصول اخلاقی، راهنمای اخلاقی WHO/CIOMS، ضوابط و دستورالعمل های ملی برای پژوهش های پزشکی ایران، آیین نامه های اخلاق در پژوهش، اصول و قواعد اخلاق در پژوهش/ اصول اخلاقی در تحقیقات و اخلاق در مطالعه با حیوانات و ... مطرح شد.