دوشنبه 18 اسفند 1399
تاریخ 1399/10/22     تعداد دفعات مشاهده 44 بار     ساعت 11:54:23     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، جهت جذب دستیار پژوهش سرباز برای مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا دانشگاه مذکور اعلام آمادگی می نماید.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذا دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، جهت جذب متقاضیان دانش آموخته برتر "واجد شرایط" در رشته های (پزشک عمومی و مقطع کارشناسی ارشد در رشته های بهداشت و ایمنی مواد غذایی،آمار، اپیدمیولوژی، علوم و صنایع غذایی، تغذیه، بهداشت محیط، انگل شناسی، باکتری شناسی، بیوتکنولوژی و ژنتیک) به عنوان دستیار پژوهش سرباز اعلام آمادگی می نماید.

از این رو علاقمندان واجد شرایط، می توانند از طریق سایت http://rap.research.ac.ir برای ثبت نام و انتخاب مرکز تحقیقاتی مورد نظر خود اقدام نمایند. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با دفتر مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با شماره تلفن های:  03538209144 و 09162572966 تماس حاصل نمایند.