دوشنبه 18 اسفند 1399
تاریخ 1399/10/22     تعداد دفعات مشاهده 69 بار     ساعت 11:52:05     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

مسوول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از برگزاری دوره آموزشی "معارف نماز" ویژه کارکنان و مدیران دانشگاه، خبر داد.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ حجت الاسلام و والمسلمین علی اسماعیلی-مسوول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، از برگزاری دوره آموزشی "معارف نماز" ویژه کارکنان و مدیران دانشگاه، خبر داد.

وی ضمن تسلیت ایام سالگرد شهید والا مقام سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: شهید سلیمانی با اهتمام به فرائض دینی، به ویژه اقامه نماز اول وقت، اسوه دینداری و تقوای الهی بود، لذا در جهت یادبود سردار دلها و زنده نگهداشتن مکتب عملی آن بزرگوار، دوره های آموزشی معرفتی مجازی با عناوین محوری نماز و جایگاه آن برگزار می شود.
عناوین دوره ها به شرح زیر است:
1-نماز و مدیران ( ویژه مدیران دانشگاه علوم پزشکی گیلان)
2-نماز و خانواده ( ویژه کلیه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان)

گفتنی است؛ این دوره، از تاریخ 16 لغایت 30 دی ماه برگزار می شود و دارای 15 امتیاز آموزشی است. علاقمندان می توانند جهت شرکت در دوره از طریق سایت قنوت به آدرس: http://amoozesh.qunoot.net اقدام نمایند.