سه شنبه 30 دی 1399
تاریخ 1399/09/08     تعداد دفعات مشاهده 72 بار     ساعت 11:53:29     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

فصلنامه انگلیسی زبان "Disease and Diagnosis"دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، آمادگی خود را جهت چاپ مقالات حاصل از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی و اعضای هیأت علمی دانشگاه اعلام می دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

فصلنامه انگلیسی زبان "Disease and Diagnosis"دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، آمادگی خود را جهت چاپ مقالات حاصل از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی و اعضای هیأت علمی بصورت رایگان و در کوتاهترین زمان در حیطه های Clinical medicine و Basic medical sciences اعلام می دارد. لازم به ذکر است دفتر نشریه در ابتدا مقالات فارسی را از طریق ایمیل از نویسندگان پذیرا می باشد.

گفتنی است: این مجله موفق به اخذ رتبه ISC شده و تاکنون این نشریه در پایگاه های Magiran ,SID ,Index Copernicus و ROAD نمایه شده است.

پژوهشگران می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت مجله به نشانی: http://ddj.hums.ac.ir  مراجعه نمایند.

پست الکترونیکgmail.com@ddj.hums :