پنجشنبه 9 بهمن 1399
تاریخ 1399/09/04     تعداد دفعات مشاهده 106 بار     ساعت 10:46:50     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، همایش ملی "دستاوردهای پژوهشی کووید ۱۹ کشور" را در تاریخ 25 آدرماه سال جاری بصورت مجازی برگزار می کند.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ با گسترش پاندمی کووید ۱۹ در سراسر جهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اقدام به برگزاری همایش ملی مجازی "دستاوردهای پژوهشی کووید ۱۹ کشور" در روز سه شنبه 25 آذرماه ۱۳۹۹ در سه محور اپیدمیولوژی، یافته‌های بالینی و آزمایشگاهی، و سلامت عمومی نموده است. مهلت ارسال مقالات حداکثر تا تاریخ 10 آذرماه جاری می باشد و متقاضیان جهت ثبت نام، دریافت فرم خام و ارسال مقالات می توانند از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

لازم به ذکر است: این همایش با سخنرانی دکتر علی اکبر حق دوست- استاد اپیدمیولوژی و رییس کمیته اپیدمیولوژی ستاد مبارزه با کرونا، دکتر مینو محرز- استاد بیماری های عفونی و عضو کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا و دکتر مسعود یونسیان- استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می شود.