شنبه 4 بهمن 1399
تاریخ 1399/09/01     تعداد دفعات مشاهده 35 بار     ساعت 19:11:03     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر کشور، از انتشار فصلنامه اعتیاد پژوهی ویژه فصل تابستان خبر داد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر کشور، از انتشار فصلنامه اعتیاد پژوهی شماره 56 ویژه فصل تابستان خبر داد.

لازم به ذکر است: فصلنامه اعتیاد پژوهی در پایگاه بین المللی DOAJ و  پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (isc)، سایت مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری (dchq.ir)، بانک اطلاعات نشریات کشور(magiran)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (sid)، پرتال جامع علوم انسانی (ensani.irپایگاه تخصصی مجلات نور(noormags.com) و ایران مدکس (iranmedics.ir) قابل بهره برداری است.

فصلنامه اعتیاد پژوهشی