پنجشنبه 6 آذر 1399
EN
تاریخ 1399/07/30     تعداد دفعات مشاهده 174 بار     ساعت 14:14:13     گروه خبری اخبار بیمارستان پورسینا

به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران، صبح امروز طی نشستی از 23 نفر از بانوان منتخب مرکز آموزشی پژوهشی درمانی پورسینا تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی پژوهشی درمانی پورسینا؛ این مراسم با حضور مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ریاست و مدیریت خدمات پرستاری پورسینا برگزار شد و طی آن از 23 نفر از بانوان مدافع سلامت، به نمایندگی از تمامی بانوان شاغل در این مرکز با اهدای لوح تقدیر و هدیه، قدردانی بعمل آمد.

طاهر زاهد صفت - مدیریت پرستاری دانشگاه، در جلسه مذکور ضمن خداقوت گویی به بانوان پورسینا با اشاره به توانمندی های بانوان جامعه ما و اینکه بسیاری از این عزیزان علاوه بر مدیریت امور خانواده در جامعه نیز مسئولیت هایی را عهده دار هستند، اظهار امیدواری کرد که روز به روز شاهد  تخصیص پست های مدیریتی بیشتری به بانوان توانمند سرزمینمان باشیم .

دکتر سیروس امیر علوی نیز با تبریک هفته ملی سلامت بانوان ایران به مدافعان سلامت شاغل در پورسینا به گوشه ای از ایثارگری های آنان در بحران همه گیری کووید 19 اشاره کرد و افزود؛ چنین مناسبت هایی فرصتی مغتنم است تا ضمن یادآوری خدمات ارزنده مدافعان سلامت، مراتب قدردانی از آنان را بعمل آوریم.