تاریخ 1400/02/23     تعداد دفعات مشاهده 428 بار     ساعت 08:40:37     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ طی پیامی فرا رسیدن عیدسعید فطر را تبریک گفت.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وبدا)؛ متن پیام به شرح زیر می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

اللهمّ انّی اسْألک خیر ما سألک به عبادک الصّالحون و اعوذ بک ممّا اسْتعاذ منْه عبادک المخْلصون

پایان هر عبادتی، عیدی است که برازنده آن عبادت است. رمضان، فصل وصل است و فطر ضیافتگاه وصال.

عید فطر همچون خیمه‌ای است که همه‌ی امت اسلامی را دور خود جمع کرده و همبستگی مسلمین را در مقابل معاندین و تفرقه‌افکنان دین اسلام نشان می دهد.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن عید  سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، از فعالان حوزه سلامت به ویژه کسانی که در خط مقدم مبارزه با ویروس منحوس، فعالیت می کنند قدردانی نموده و توفیق روزافزون همگان را از درگاه خداوند متعال در ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مسألت می نمایم.

علی اسماعیلی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری