تاریخ 1400/03/29     تعداد دفعات مشاهده 479 بار     ساعت 16:53:09     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

مسوول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، طی پیامی حضور مقتدرانه و هوشمندانه ملت ایران در انتخابات ۲۸ خرداد را مورد تقدیر قرار داد.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ حجت ‌الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی- مسوول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، طی پیامی،  حضور مقتدرانه ملت ایران در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می‌باشد:

یا أیّها الّذین آمنوا إنْ تنْصروا اللّه ینْصرْکمْ ویثبّتْ أقْدامکمْ.

سوره مبارکه محمد/ آیه 7

خداوند متعال را خالصانه شاکریم که با هدایت دل‌های مردم، حضور مقتدرانه، هوشمندانه و خیره‌ کننده ملت عظیم‌الشأن ایران در انتخابات ۲۸ خردادماه رقم خورد و برگ زرین دیگری به تاریخ پر افتخار انقلاب و میهن اسلامی افزوده شد.

بی‌شک ۲۸ خردادماه رزمایش بصیرت سیاسی ملت ایران بود که با درک صحیح و لبیک مومنانه به رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای، شکوه و اقتدار خود را به رخ جهانیان کشاند.

بر آحاد ملت غیور ایران درود می‌فرستیم و با تبریک و تحسین مشارکت سرنوشت‌ساز در این حماسه تاریخی؛ اطمینان داریم این عمل صالح، فصل نوینی در روند رشد و پیشرفت کشور به سمت قله‌های سعادت خواهد گشود و پشتوانه قدرتمندی در اختیار منتخب ملت و دولت آینده قرار خواهد داد، تا در عرصه حل مشکلات موجود و پیشبرد اهداف و سیاست‌های کلان نظام و تضمین منافع ملی در میدانهای حساس داخلی و بین المللی و دفاع از حرم جمهوری اسلامی ایران، مجاهدانه و قاطعانه اقدام نماید.

در انتها حماسه حضور پرشور، مقتدرانه و هوشمندانه ملت ایران در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰  را به همگان تبریک گفته و از خداوند متعال مسئلت می‌نماییم، دولت منتخب با کمک ملت شریف ایران در این مسیر مبارک به شکوفایی واقتداری که شایسته ملت عزیز ایران است؛ نایل آید.