تاریخ 1400/02/21     تعداد دفعات مشاهده 1089 بار     ساعت 15:42:17     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، درگذشت مدافع سلامت دکتر سید سعید ممدوح پزشک خانواده رضوانشهر را تسلیت گفت.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، درگذشت مدافع سلامت دکتر سید سعید ممدوح پزشک خانواده مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دیناچال رضوانشهر را تسلیت گفت.

متن پیام بشرح زیر است:

انالله و انا الیه راجعون

با نهایت تاسف و تاثر، درگذشت مدافع سلامت دکتر سید سعید ممدوح پزشک خانواده مرکز خدمات جامع سلامت روستایی دیناچال را به خانواده آن مرحوم و همکاران دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تسلیت گفته و از درگاه ایزد منان برای آن عزیز سفر کرده، غفران و آرامش الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسالت دارم.

دکتر ارسلان سالاری

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان