تاریخ 1400/02/21     تعداد دفعات مشاهده 623 بار     ساعت 11:44:09     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

شانزدهمین نشست مجازی رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های پزشکی سراسر کشور به‌منظور بررسی آخرین وضعیت مدیریت بیماری کرونا برگزار شد.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، صبح امروز؛ شانزدهمین نشست مجازی رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های پزشکی سراسر کشور به جهت بررسی آخرین وضعیت مدیریت بیماری کرونا و راهکارهای مقابله با آن، با حضور دکتر سعید نمکی – مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

در این نشست که دکتر سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاونین و جمعی از مدیران ستادی نیز حضور داشتند، گزارشی از موج چهارم کرونا در کشور توسط وزیر بهداشت و درمان ارائه و نظام بهداشتی و درمانی و مراقبتی پس از ترخیص نیز در آن تبیین شد.

همچنین در این نشست، معاونین بهداشت و درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گزارشی از آخرین اقدامات و وضعیت بهداشتی، واکسیناسیون و مراقبت‌ها ارائه کردند.

گفتنی است در این نشست وبیناری، چند تن از رؤسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور نیز به ارائه مشکلات، چالش‌ها و راهکارها پرداختند.