تاریخ 1400/02/16     تعداد دفعات مشاهده 738 بار     ساعت 19:57:20     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور بیانیه ای به مناسبت روز جهانی قدس، ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین، انزجار خود را از رژیم غاصب و صهیونیستی اسراییل اعلام کرد.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب‌دا)،  دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور بیانیه‌ای ضمن اعلام حمایت از ملت مسلمان فلسطین، نابودی قریب‌الوقوع رژیم جعلی صهیونیستی را حتمی دانست.

در متن بیانیه دانشگاه علوم پزشکی گیلان آمده است:

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که به فرمان مدبرانه و پیامبرگونه رهبر کبیر انقلاب اسلامی برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین "روز جهانی قدس" نام گذاری شده و مورد استقبال امت‌ اسلام قرار گرفته است، به حول قوه الهی همه‌ساله با شکوه خاصی برگزار می‌شود.

اهمیت روز جهانی قدس برای ملت‌های آزاده جهان از جمله ملت مظلوم فلسطین روز به روز پررنگ‌تر می‌شود و تا ابد در ذهن آزادی‌خواهان جهان باقی خواهد ماند.

مسوولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین، انزجار خود را از رژیم غاصب و صهیونیستی اسراییل  اعلام داشته و هم‌صدا با امت بزرگ اسلام، نابودی رژیم  غاصب صهیونیستی را حتمی می‌داند.

اینک که در پی شیوع ویروس منحوس کرونا ، برگزاری اجتماعات و راهپیمایی‌های میلیونی در حمایت از ملت مقاوم و پیروز فلسطین ممکن نیست، دانشگاهیان علوم پزشکی گیلان با حضور هوشمندانه، اثرگذار و حداکثری در فضای مجازی و پیوستن به پویش همدلی با مردم مظلوم فلسطین، بار دیگر با  آرمان‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری و شهدای گرانقدر، تجدید عهد نموده و نابودی رژیم صهیونیستی و ایادی استکبار را رساتر از پیش، فریاد خواهد زد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان