تاریخ 1400/02/12     تعداد دفعات مشاهده 610 بار     ساعت 09:09:18     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن گرامی داشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم، گفت: 12 اردیبهشت یادآور جایگاه والای علم، معرفت و مقام متجلی معلم و استاد است.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، در متن پیام  رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان آمده است:
شهید والامقام  انقلاب اسلامی، استاد گرانقدر آیت‌الله مرتضی مطهری،  شخصیت والایی از علم و معرفت بود که اندیشه و تفکر اسلامی را در کالبد جمهوری اسلامی ایران رشد و پرورش داد.
فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت‌ماه و آغاز هفته معلم، یادآور جایگاه والای علم، معرفت و مقام متجلی معلم و استاد در نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و فرصتی برای تقدیر از معلمان و اساتید فرهیخته ای است که چگونه خوب اندیشیدن را به ما یاد داده‌اند.

اینجانب ضمن گرامیداشت  سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، روز  معلم و استاد را به‌ تمامی حافظان حریم مقدس علم و اندیشه و  تقوا به ویژه اساتید گرانقدر دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک و تهنیت عرض نموده، از درگاه ایزد منان، سلامتی و توفیق روز افزون برای همگان آرزومندم.

دکتر ارسلان سالاری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان