تاریخ 1400/01/19     تعداد دفعات مشاهده 346 بار     ساعت 09:49:35     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

سازمان جهانی بهداشت به منظور تقدیر از فداکاری های بی دریغ کارکنان حوزه بهداشت و درمان در مقابله با همه گیری کووید 19 ، سال 2021 را به عنوان سال جهانی کارکنان حوزه بهداشت و درمان "سال جهانی مدافعان سلامت" نامگذاری کرده است.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ بنا بر اعلام دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران در خصوص نامگذاری  سال2021، سازمان جهانی بهداشت به منظور تقدیر از فداکاری های بی دریغ کارکنان حوزه بهداشت و درمان در مقابله با همه گیری کووید 19 سال 2021 را به عنوان سال جهانی کارکنان حوزه بهداشت و درمان "سال جهانی مدافعان سلامت" (2021 International Year  of Health and Care Worker) نامگذاری نموده است.

همچنین موضوع کمپین این سال، حمایت، سرمایه گذاری و باهم بودن اعلام شده است که بر ضرورت سرمایه گذاری در زمینه سلامت، شغل، فرصت اقتصادی و برابری کارکنان این حوزه تاکید می نماید.

اطلاعات این کمپین در آدرس زیر قابل دسترسی است: