تاریخ 1399/12/09     تعداد دفعات مشاهده 606 بار     ساعت 14:22:11     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

مسوول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در پیامی سالروز وفات حضرت زینب کبری(س) را تسلیت گفت.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ حجت‌الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی با صدور پیامی وفات حضرت زینب کبری (س) را تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

حادثه ى عاشوراى حسینى را هم ستمگران و ظالمان میخواستند نگذارند باقى بماند، زینب کبری (سلام الله علیها) نگذاشت

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

حضرت زینب کبری (س) برجسته‌ترین نمونه زن فداکار و ایثارگر و مسلمانی مبارز و متعهد است که عظمت حضور زنان را در یکی از مهمترین نهضت‌های تاریخ بشریت به تصویر می‌کشد. چگونگی مبارزه این بانوی بزرگوار با یزیدیان، پایداری واقعه کربلا را تضمین کرد و پس از تحمل مصائب فراوان در نهضت عاشورا، با عظمتی خیره کننده در برابر دشمن ایستاد.

بانوی بزرگ کربلا با ایراد سخنرانی ها و خطبه های آتشین در اجتماع مردم و سخنان کوبنده در مجلس یزید توانست وظیفه خویش در پاسداری از قیام خونین عاشورا و زنده نگه داشتن راه امام حسین (ع) را به انجام رساند تا این نهضت به مرور زمان، پیوسته در دلهای مسلمانان ماندگار شود؛ به گونه ای که اگر اقدامات و خطبه های آتشین آن حضرت نبود، واقعه کربلا در روز عاشورا دفن می شد.

اینجانب سالروز وفات حضرت زینب کبری (س) را محضر حضرت صاحب الزمان (عج)، رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و تمامی مسلمین جهان و خاصه شیعیان و ارادتمندان آن حضرت تسلیت عرض می‌نمایم.