تاریخ 1399/12/04     تعداد دفعات مشاهده 759 بار     ساعت 21:08:44     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور پیامی ضمن تبریک فرا رسیدن زاد روز خواجه ‌نصیرالدین طوسی و روز مهندس، از تلاشگران حوزه مهندسی دانشگاه تقدیر کرد.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع ‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا)،  متن پیام دکتر ارسلان سالاری -  رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به شرح زیر می باشد.

بسمه تعالی

پنجم اسفندماه ،  زاد روز خواجه ‌نصیرالدین طوسی به این جهت به عنوان روز مهندس نامگذاری شده است که مفاهیم مهندسی با نوآوری و ابتکارات این دانشمند و مهندس بنام ایرانی ، اندیشه‌های معماری را متحول کرد.

یقیناً تحول سازمانی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان مرهون داشتن مهندسانی است که با بهره‌گیری از اندیشه اسلامی و نوآوری‌های خلاقانه در جهت پیشبرد اهداف حوزه سلامت تلاش می‌کنند و طی سال‌های اخیر، کوششی که از جامعه مهندسی گیلان در جهت رشد و ارتقای حوزه سلامت گیلان به کار گرفته‌شده، کم‌نظیر و مستحق تقدیر است.

اینجانب در این مجال، فرا رسیدن روز مهندس را به‌ تمامی جهاد گران حوزه مهندسی به ویژه مهندسان منابع فیزیکی و طرح‌های عمرانی، حوزه فناوری اطلاعات، تجهیزات پزشکی، تشخیصی و بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و توفیق همگان را از ایزد منان مسالت دارم.

دکتر ارسلان سالاری

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان