جمعه 8 مرداد 1400
تاریخ 1399/10/09     تعداد دفعات مشاهده 130 بار     ساعت 14:27:40     گروه خبری اخبار مرکز مطالعات

جلسه دفاع از پروپوزال دو پایان نامه مرکز تحقیقات آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تاریخ10 دی ماه سالجاری به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: جلسه داوری و دفاع از پروپوزال  پایان نامه دو دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی در زمینه آموزش پزشکی تحت عناوین" بررسی چالش های آموزش دندانپزشکی در دوران پاندمی COVID-19   از دیدگاه دانشجویان دندانپزشکی گیلان"  و "بررسی عملکرد کارورزان دانشکده ی پزشکی دانشگاه گیلان در انتقال اخبار ناگوار به بیماران بر اساس مدل SPIKES "راس ساعت 8:30 الی 10:30 در  روز چهارشنبه مورخ 10 دی ماه سال­جاری با حضور رئیس مرکز تحقیقات آموزش پزشکی،معاونین تحقیقات و فناوری دانشکده های پزشکی و دندانپزشکی، اساتید راهنما، مشاور  و داوران طرح به صورت حضوری و مجازی برگزار شد. در این جلسه داوران نظرات اصلاحی و نهایی خود را در رابطه با پروپوزال های ارائه شده اعلام نمودند.