سه شنبه 19 اسفند 1399
تاریخ 1399/10/22     تعداد دفعات مشاهده 51 بار     ساعت 10:17:09     گروه خبری اخبار مرکز تحقیقات آموزش پزشکی

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان، وبینار "انتخاب مجله مناسب جهت چاپ مقاله"را با سخنرانی دکتر پیام کبیری- رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت در تاریخ 24 دی ماه سال جاری برگزار می کند.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان وبینار "انتخاب مجله مناسب جهت چاپ مقاله" ویژه اساتید، روسا و کارشناسان مراکز تحقیقاتی، سردبیران و کارشناسان مجلات، روسا و کارشناسان مراکز اطلاع رسانی و دانشجویان دانشگاه را با سخنرانی دکتر پیام کبیری- رییس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت راس ساعت 13 الی 15 روز چهارشنبه، 24 دی ماه سال جاری به صورت آنلاین برگزار می کند.

از این رو علاقمندان می توانند نسبت به ثبت نام خود از طریق لینک فرم ثبت نام آنلاین در کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اقدام نمایند.

لازم به ذکر است؛ حضور ثبت نام کنندگان در وبینار "انتخاب مجله مناسب جهت چاپ مقاله" صرفاً از طریق لینک: https://vc.gums.ac.ir/ch/research امکان پذیر می باشد.