جمعه 15 اسفند 1399
تاریخ 1399/09/05     تعداد دفعات مشاهده 63 بار     ساعت 12:28:14     گروه خبری اخبار مرکز مطالعات

جلسه دفاع از پروپوزال پایان نامه دندانپزشکی عمومی در حیطه آموزش پزشکی به صورت حضوری و آنلاین برگزار گردید.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه؛ جلسه دفاع از پروپوزال پایان نامه دندانپزشکی عمومی در حیطه آموزش پزشکی  تحت عنوان " بررسی دیدگاه دانشجویان دندانپزشکی در مورد کیفیت عملکرد اساتید مشاور در دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی گیلان" در روز چهارشنبه 5 آذر ماه سالجاری با حضور رئیس مرکز تحقیقات آموزش پزشکی دانشگاه، نماینده معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی، مدیر مرکز مطالعات ، اساتید راهنما و داوران به صورت حضوری و آنلاین برگزار گردید. دراین جلسه پس از ارائه پروپوزال توسط دانشجو، داوران نظرات و پیشنهادات خود را مطرح نمودند و پروپوزال مذکور با اعمال اصلاحات جزئی مورد پذیرش قرار گرفت.