EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان
جستجو:
یکشنبه 22 فروردین 1400
دانشگاه
حوزه ریاست
معرفی ریاست
مشاور ریاست دانشگاه
دفتر ریاست
شورای دانشگاه
صفحه اصلی
رییس شورای دانشگاه
آیین نامه جامع مدیریت
آیین نامه داخلی شورای دانشگاه
اعضای شورای دانشگاه
مصوبات
شوراهای تخصصی
شورای راهبردی
سامانه جلسات
هیات رئیسه
صورتجلسه ها
دبیرخانه هیات امنا
مدیریت آمار و فناوری اطلاعات
مدیریت روابط عمومی
وب دا دانشگاه
مدیریت بازرسی
مدیریت پرستاری
دفتر امور بانوان
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی
اداره امور رفاه و تعاون
اداره حقوقی
صفحه اصلی اداره حقوقی
معرفی و شرح وظایف
قوانین
کارشناسان
سایتهای مرتبط
تماس با ما
مدیریت حراست
مدیریت گزینش
تحول نظام سلامت
کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی
کمپین کالای با اصالت
ارتباط با ما
معاونت ها
آموزشی
بهداشتی
تحقیقات و فناوری
توسعه مدیریت و منابع
غذا و دارو
درمان
دانشجویی و امور فرهنگی
دانشکده ها
پزشکی
دندانپزشکی
پرستاری و مامایی رشت
داروسازی
بهداشت
واحد پردیس-انزلی
پرستاری و مامایی لنگرود
پیراپزشکی لنگرود
دانشکده فن آوری های نوین پزشکی (لنگرود)
بیمارستانها
رشت
17 شهریور
الزهرا (س)
امیرالمومنین (ع)
پورسینا
دکتر حشمت
رازی
شفا
ولایت
سایر شهرها
دکتر پیروز لاهیجان
امام حسن مجتبی فومن
امام خمینی صومعه سرا
رسالت ماسال
سلامت رستم آباد
شهید بهشتی آستارا
شهید بهشتی انزلی
شهید نورانی تالش
ولیعصر رودبار
شهید حسین پور
شهید انصاری رودسر
نیکوکار املش
کوثر آستانه
امام رضا شفت
شهدا رضوانشهر
غدیر سیاهکل
31 خرداد منجیل
کلینیک ها
کلینیک تخصصی و فوق تخصصی بعثت
کلینیک تخصصی دندانپزشکی
شبکه های بهداشت
رشت
لاهیجان
لنگرود
فومن
ماسال
صومعه سرا
آستارا
انزلی
سیاهکل
تالش
رودبار
املش
رضوانشهر
آستانه اشرفیه
رودسر
شفت
مراکز تحقیقاتی
آموزش پزشکی
بیماریهای کودکان
ارولوژی
بهداشت باروری
بیماریهای گوش و حلق و بینی
بیماریهای التهابی ریه
بیماریهای چشم
بیماریهای گوارش و کبد
تروما جاده ای
روماتولوژی
سلولی و مولکولی
ستاد توسعه فناوری سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی
عوامل اجتماعی موثر برسلامت
بیهوشی و مراقبتهای ویژه
واحد توسعه تحقیقات بالینی پورسینا
مرکز توسعه تحقیقات بالینی رازی
کمیته تحقیقات دانشجویی
بیماریهای قلب و عروق
قلب سالم
کاوش
ارتوپدی
مرکز تحقیقات بهداشت و محیط زیست
زیست فناوری پزشکی
علوم دندانپزشکی
مرکز تحقیقات علوم اعصاب
گیاهان دارویی
مرکز تحقیقات غربالگری و پیشگیری از سرطانهای گوارشی
مرکز تحقیقات غذا و دارو
مرکز تحقیقات پوست
هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
میز خدمت
صفحه اصلی
معاونت فرهنگی و امور دانشجویی
معرفی معاونت
معرفی پرسنل
مدیریت امور فرهنگی
معرفی مدیریت و پرسنل
اداره فرهنگی و فوق برنامه
معرفی اداره
قوانین و مقررات
فرم ها و فرایندها
کانون ها
نشریات
کتابخانه فرهنگی
اداره تربیت بدنی
معرفی اداره
قوانین و مقررات
فرم ها وفرایندها
اماکن ورزشی
واحد سمعی و بصری
مدیریت امور دانشجویی
معرفی مدیریت و پرسنل
اداره رفاه
معرفی اداره
قوانین ومقررات
فرم ها و فرایندها
اداره خوابگاه ها
معرفی اداره
قوانین ومقررات
فرم ها و فرایندها
معرفی خوابگاهها
اداره تغذیه
معرفی اداره
قوانین ومقررات
فرم ها و فرایندها
مکان های توزیع غذا
اداره مشاوره
اخبار
معرفی اداره و پرسنل
قوانین و مقررات
فرم ها و فرایندها
کارگاههای آموزشی
گالری تصاویر
مقالات
شوراها
شورای قرآنی
شورای انضباطی
معرفی اداره
قوانین و مقررات
فرم ها و فرآیندها
اخبار و فعالیتها
شورای احیای امر به معروف و نهی ازمنکر
شورای فرهنگی دانشگاه
کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه
ستادها
ستاد اقامه نماز
ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی
تشکل های دانشجویی
بسیج دانشجویی
انجمن اسلامی دانشجویان
جامعه اسلامی دانشجویان
ثبت نام سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
عملکرد و برنامه ها
شورای صنفی دانشجویی
معرفی و تاریخچه
اطلاعیه ها
تماس با ما
خواندنی ها، دیدنی ها، شنیدنی ها
نظرات و پیشنهادات
سوالات متداول
سایت های مرتبط
گالری تصاویر
دریافت فایل (download)
نشریات و مقالات
فرمها و فرآیندها
تماس با ما
اخبار صفحه اول
مسیر جاری :
صفحه اصلی
|
مدیریت امور دانشجویی
|
اداره تغذیه
|
فرم ها و فرایندها
فرم ها وفرایندهای اداره تغذیه
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/03/30
غذا را سبک کن تا از بیماری ایمن شوی.((
جالینوس
))
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/04/28
فرآیند مجموعه فعالیتهای متوالی و مرتبط بوده که محصول خاصی را بوجود می آورد و برای ایجاد این محصول به درون دادهای خاصی نیاز دارد که زمینه را برای درست عمل نمودن آن فراهم می سازند.هر کسی که حداقل در یکی از مراحل عملکرد فرآیند درگیر باشد، صاحب فرآیند محسوب می گردد.فرآیندهای موجود در هر سازمان برای دستیابی به ماموریت سازمان طراحی شده اند؛ تا با عملکرد بهتر نیازهای اساسی مردم را تأمین نمایند.
برای پاسخگویی به نیازها و خواسته های مشتری ها باید فرآیندهای موجود کارایی و اثر بخشی لازم را داشته باشند. یک فرآیند زمانی کارایی لازم را خواهد داشت که بصورت درست انجام گیرد و زمانی از اثر بخشی برخوردار خواهد بود که بصورت درست انتخاب و طراحی شده باشد. کارایی هر فرآیند انجام درست کار و اثر بخشی آن انتخاب درست کار را نشان می دهد.
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/04/28
توجه : به اطلاع کلیه کاربران
عزیز می رساند که رعایت قوانین و مقررات مربوط به فرم ها و فرایندها ضروری می باشد
کاربران
می
توانند
جهت مشاهده قوانین
و مقررات به
نشانی زیر م
راجعه فرمایند
https://www.gums.ac.ir/farhangi/default-1874.aspx
به منظور مشاهده و بهره برداری از فرم و فرایند هانصب نرم افزار
Adobe Reader
ضروری می باشد.
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/04/28
ثبت نام اتوماسیون تغذیه در سال 1392
ثبت نام اتوماسیون تغذیه در سال 1392
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1392/06/31
کارت اتوماسیون تغذیه
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1391/07/06
رزرو غذای هفتگی
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1391/07/06
افزایش اعتبار کارت تغذیه
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/03/30
صدور کارت المثنی در سال 92
صدور کارت المثنی در سال 92
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1392/06/31
نظارت بر سیستم ها
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/03/30
تسویه حساب
فرم تسویه حساب
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/03/30
آمار غذا
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/03/30
جیره خشک
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/03/30
گزارش آمار غذا
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/03/30
نظارت بر پخت
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/03/30
پذیرایی و مراسمات
تاریخ آخرین به روزرسانی :
1390/03/30
آمار مراجعات
آمار کل سایت
مهمان
 : 
0
عضو : 
0
آمار این صفحه
کل مراجعات : 
5560
امروز : 
1
دیروز : 
0