چهارشنبه 6 مرداد 1400
تاریخ 1400/03/13     تعداد دفعات مشاهده 21 بار     ساعت 12:00     گروه خبری اخبار IT

مدیرآمار و فناوری اطلاعات دانشگاه طی پیامی فرارسیدن رحلت جانگداز حضرت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت .
تصویر

به گزارش روابط عمومی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، مهندس حمید خردادی مدیر آمار و فناوری اطلاعات طی پیامی فرا رسیدن ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) را تسلیت گفت .

متن پیام بدین شرح است :

سی و دو سال از رحلت پیر جماران می گذرد و در رنج بی التیام فقدانش، تنها اندیشه حفظ میراث بزرگ اوست که عاشقان را به بودن و ادامه دادن برمی انگیزد.

نیمه خرداد هر سال یادآور روزهایی فراموش نشدنی در خاطر ملت بزرگ ایران است.

بی تردید اندیشه‌های ناب و کلام گهر بار و الهام بخش حضرت امام خمینی (ره) همواره در پهنه تاریخ مانا، جاری و ساری است و برای اذهان و اندیشه‌های آزادی طلب الهام بخش خواهد بود.

چه خوش که در این سال های بالندگی و اعتدال، از آن حرکت خردادی پیرایه بزداییم و با همان نیرو، جمهوریت و اسلامیت را که میراث آن جانفشانی هاست،پاس بداریم.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، سالگرد رحلت جانگداز ایشان را به همه همکاران محترم تسلیت عرض نموده و توفیق همگان را از درگاه ایزد منان خواهانم.