یکشنبه 3 مرداد 1400
تاریخ 1398/09/04     تعداد دفعات مشاهده 258 بار     ساعت 10:10:00     گروه خبری اخبار و تازه های گیاهان دارویی

سفر جمع آوری گیاهان دارویی استان گیلان به مناطق مختلف استان توسط تیم دانشکده داروسازی گیلان انجام شد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ سفر جمع آوری گیاهان دارویی استان گیلان به مناطق مختلف استان توسط اعضای گروه فارماکوگوزی دانشکده داروسازی در سال 98 جهت جمع آوری گیاهان دارویی انجام شد. در طی این سفر ها گیاهان دارویی هر منطقه جمع آوری شدند و نمونه هرباریومی تهیه گردید. از گیاهان جمع آوری شده جهت انجام طرح های پژوهشی با هدف جداسازی مواد موثره موجود در گیاهان و بررسی اثرات بیولوژیک آنها نظیر اثرات ضد سرطانی، ضد افسردگی، ضد میکروبی، آنتی اکسیدان و ضد دیابت استفاده می شود.