سه شنبه 24 فروردین 1400
EN
تاریخ 1399/11/23     تعداد دفعات مشاهده 487 بار     ساعت 11:11:54     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

دکتر مهدی شیرزاد سیبنی -پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی گیلان در فهرست پژوهشگران برتر جهان بر اساس شاخص دانشگاه استنفورد قرار گرفت.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ دانشگاه استفورد هرساله دانشگاه‌های کشورهای مختلف را بررسی و آنالیز کرده و پژهشگران ۱ درصد و ۲ درصد را اعلام می‌کند، دکتر شیرزاد سیبنی نیز جزء پژوهشگران ۲ درصد برترجهان اعلام شده است.

فهرست پژوهشگران دو درصد برتر جهان توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی مستندات داده‌های پایگاه اسکوپوس ارائه شده است و در تاریخ ۱۶ اکتبر ۲۰۲۰ در مجله Plos Biology منتشر شده است.

دراین فهرست  ۱۵۹۶۸۳ پژوهشگر در ۲۲ حوزه علمی و ۱۷۶ حوزه تخصصی بر اساس شاخص‌های استنادی استاندارد طبقه بندی شده اند. ارزیابی و انتخاب این محققان براساس شاخص کامپوزیت C و معیار‌های شش گانه Total citation، H-index، Coauthorship-adjusted H-index، Total citation to single authored papers، Total citation to single+first  authored papers   وTotal citation to single+first+last  authored papers  بوده است.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان این موفقیت را به ایشان و جامعه علمی دانشگاه تبریک گفته و موفقیت روز افزون را از خداوند متعال برای ایشان خواستار می باشد.