تاریخ 1400/02/14     تعداد دفعات مشاهده 655 بار     ساعت 13:08:57     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی ، شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) را تسلیت گفت.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ پیام تسلیت دکتر ارسلان سالاری-رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به شرح زیر است؛

تقارن شب های قدر که باارزش ترین شب ها نزد پروردگار است با ایام سوگواری بزرگ مرد اسلام  و عدالت گستر جهان نشان داد که آن بزرگوار،  برترین انسان و جانشین به حق رسول خدا(ص) است.

21 ماه رمضان روز جانگداز وداع با امام بزرگواری است که  آزادی،  عدالت و شرافت را نزد مسلمانان و شیعیان جهان به ودیعه گذاشت.

هرچند که شهادت جانسوز اولین پیشوای شیعیان جهان، پیروان راستین آن حضرت را  در غم و اندوه فراوان فرو برده است، اما پس از 1400 سال هنوز ،  اندیشه، کردار و رفتار آن حضرت ، چراغ راه مردان خدا و عدالتخواهان جهان است .

اینجانب ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری مولای متقیان، امیر مومنان حضرت علی(ع) به محضر مقام معظم رهبری و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی استان ، توفیق بهره مندی از عنایات و الطاف ویژه آن حضرت در ماه مبارک رمضان و لیالی قدر را از  درگاه ایزد منان مسالت دارم.

دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان