تاریخ 1400/02/12     تعداد دفعات مشاهده 584 بار     ساعت 09:39:00     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

حجت‌الاسلام والمسلمین علی اسماعیلی طی پیامی ، سالروز شهادت استاد مطهری و روز معلم را گرامی داشت.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، متن پیام به شرح زیر می‌باشد:

قشر معلم از عزیزترین، زحمت کش ترین و موثرترین و مفیدترین اقشار جامعه اند.

مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

شغل معلمی که در قرآن به عنوان جلوه قدرت لایزال الهی و ادامه راه انبیا و اولیا الهی یاد شده است؛ در طول تاریخ بر عهده بزرگ‌مردان و شیر زنانی بوده که با گذشت و ایثاری مثال‌زدنی، در مسیر علم آموزی و خدمت به انسانیت گام برداشته‌اند.

حقیقتاً همه‌ی پیشرفت‌های معنوی و مادی بشر ریشه در تربیت انسان‌ها دارد که از منبع زلال ایمان، تعهد و ایثار معلم سیراب می‌شوند؛ از این منظر کشور وامدار همه‌ی استادانی است که به‌حق چراغ هدایت بشریت را به تأسی از انبیا و اولیا الهی روشن و فروزان نگاه داشته‌اند.

شهید بزرگوار استاد مطهری نیز نمونه کاملی از همه فضایل معلمی و استادی بود که کمر همت به پرورش نسلی بست که وارثان انقلابی عمیق شدند. انقلابی که امروز در سایه ولایت، الگویی برای کشورهای مستقل و مقتدر در جهان است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره چهره ماندگار عرصه تعلیم و تربیت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) فرا رسیدن هفته بزرگداشت مقام معلم را به مجاهدان سنگر مقدس علم و دانش، به‌ ویژه استادان دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک می‌گویم و با قدردانی از زحمات و خدمات ارزنده این بزرگواران، توفیق و سربلندی و بهره مندی از عنایات ویژه باری تعالی در ماه مبارک رمضان را مسألت می نمایم.

علی اسماعیلی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری