پنجشنبه 7 مرداد 1400
تاریخ 1400/03/14     تعداد دفعات مشاهده 29 بار     ساعت 01:00     گروه خبری اخبار معاونت بهداشتی

دکتر آبتین حیدرزاده - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن گرامی داشت قیام ۱۵ خرداد٬ سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره) را به عموم مسلمین و رهروان ایشان تسلیت گفت.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ متن پیام دکتر آبتین حیدرزاده - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان به شرح زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم

چهاردهم خردادماه، یادآور عروج ملکوتی بزرگ مردی از تبار نور است که بر بلندای تاریخ سرود فتح و ظفر سر داد و امید را در دل ستم دیدگان خسته از ظلم و استعمار روشن کرد و آزادی و آزادگی را معنایی تازه بخشید.

پانزدهم خرداد ۱۳۴۲ نقطه عطف تاریخ مقاومت و انقلاب مردم مسلمان ایران اسلامی است. قیام مردمی 15 خرداد ماه که زمینه‌ساز انقلاب اسلامی سال 57 را موجب شد، نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملتی علیه استبداد و استعمار است که با نام، اندیشه و راه امام خمینی (ره) پیوندی نا گسستنی دارد و یادآور رشادت و از خود گذشتگی، ایثار و جانفشانی مردمی است که از قدرت‌های پوشالی نهراسیدند و پیروزی و طلوع خورشید انقلاب را  به نظاره نشستند.

امام خمینی(ره)، ثابت کرد که اسلام زنده است و می تواند مبنای نظامی اجتماعی قرار گیرد. او افکار خفته جهان اسلام را بیدار کرد و اندیشه های اسلام ناب را در مسئله حکومت و نظام اسلامی به جهان و جهانیان معرفی کرد .

دانشگاه نیز از منظر معمار کبیر انقلاب، مبدأ هر گونه تغییر و تحول در جامعه است. امید می رود دانشگاهیان عزیز در سایه خودباوری و پشتکار، روشنگری و بیان حقایق منشأ خیر و برکت فراوان باشند و در راه معرفی و ترویج اندیشه های متعالی، اهداف و زوایای زندگی پربرکت آن بزرگوار به نسل حاضر و آینده گام بر دارند.

اینجانب سالگرد بزرگداشت رحلت جانگداز حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد  را به جامعه دانشگاهی تسلیت  عرض نموده و امیدوارم با پاسداری از آرمان های بلند بنیانگذار جمهوری اسلامی و ادامه دادن راه شهدای انقلاب، تحت لوای فرامین مقام معظم رهبری در جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی و سرافرازی و سربلندی ایران عزیز اسلامی، بیش از پیش تلاش کنیم.

دکتر آبتین حیدرزاده - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

آمار مراجعات