جستجو:  
دوشنبه 4 مرداد 1400
Demo2 third Demo2 third Demo2 third Demo2 third Demo2 third Demo2 third
معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

سامانه ها  
 
 
     
Rss
تصویر
پایان مصاحبه ی واجدان شرایط بهورزی در رشت
11:00 1400/05/03
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، مصاحبه ی واجدان شرایط بهورزی که از 26 تیر ماه در دانشکده ی مامایی و پرستاری رشت آغاز شد، دوم مرداد پایان پذیرفت.
تصویر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد:
11:00 1400/05/03
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از باز بودن تمامی مراکز تجمیعی واکسیناسیون در روزهای تعطیل خبر داد و گفت: : روند واکسیناسیون در تمامی شهرستان های استان ادامه دارد و تمامی مراکز تجمیعی واکسیناسیون استان در روزهای تعطیل باز هستند. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر آبتین حیدرزاده صبح یکشنبه در وبینار با مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها با اشاره به اهمیت فرایند واکسیناسیون و سرعت بخشی به اجرای آن اظهار داشت:
تصویر
با محوریت آماده سازی حوزه های بسیج برای اجرای واکسیناسیون کووید 19؛
11:00 1400/05/02
جلسه ی معاون بهداشتی دانشگاه با فرماندهی سپاه ناحیه مرکزی رشت در راستای آماده سازی حوزه های بسیج برای اجرای واکسیناسیون کووید 19 در شهرستان رشت برگزار شد. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر آبتین حیدرزاده در این جلسه که صبح شنبه برگزار شد با قدردانی از همکاری سپاه و بسیج در طول شیوع ویروس کووید 19 اظهار داشت: طی 18 ماه گذشته برای کنترل بیماری کووید 19، همکاری بسیار موثری از سوی سپاه و بسیج شاهد بودیم و در سرعت بخشی به فرایند واکسیناسیون در سطح استان هم از این ظرفیت می توان بهره برد.
تصویر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان:
08:00 1400/04/31
معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان با بیان اینکه گیلان از میانگین کشوری در اجرای واکسیناسیون بالاتر است گفت: تاکنون بیش از ۱۲ درصد جمعیت استان واکسن کووید ۱۹ را دریافت کرده اند. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر آبتین حیدرزاده در جلسه ی انجمن علمی پزشکی اجتماعی ایران که به صورت پخش مستقیم انجام شد، حضور یافت و درباره ی روند کرونا در استان گیلان سخن گفت.
تصویر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آستانه ی عید سعید قربان تاکید کرد:
08:00 1400/04/29
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: برای جلوگیری از بروز بیماری های مشترک انسان و دام، ذبح دام در عید سعید قربان با حفظ موازین بهداشتی در کشتارگاه های صنعتی و زیرنظر دامپزشک انجام شود. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر آبتین حیدرزاده در آستانه ی فرارسیدن عید سعید قربان با اشاره به اهمیت ذبح دام در کشتارگاه های صنعتی و دارای مجوز با حفظ تمام موازین بهداشتی اظهار داشت:
تصویر
پیام تبریک‌ معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان به مناسبت عید سعید قربان
08:00 1400/04/29
متن پیام به شرح زیر است: عید سعید قربان، عید بندگی خالصانه در برابر معبود است. پیام این روز بزرگ، اخلاص، بندگی و تسلیم بودن در برابر خداوند است.
تصویر
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار کرد
07:00 1400/04/29
وبینار آموزشی "مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (کووید 19) " در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
تصویر
ادامه ی مصاحبه ی پذیرفته شدگان آزمون بهورزی در رشت
10:00 1400/04/27
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مصاحبه ی ۴۵۰ نفر از پذیرفته شدگان آزمون بهورزی تا دوم مرداد در رشت ادامه خواهد یافت.
تصویر
آغاز مصاحبه ی پذیرفته شدگان آزمون بهورزی در رشت
08:00 1400/04/27
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه؛ با حضور دکتر آبتین حیدرزاده در دانشکده ی پرستاری و مامایی رشت، مصاحبه ی ۴۵۰ نفر از واجدان شرایط بهورزی آغاز شده و تا یک هفته ادامه دارد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آغاز این مصاحبه که از ۲۶ تیر آغاز شد، در جمع مصاحبه کنندگان با بیان اینکه رعایت عدالت در مصاحبه از اولویت برخوردار است، اظهار داشت: رعایت عدالت در مصاحبه منجر به جذب بهترین و کارآمدترین بهورزان در سیستم می شود تا ارائه ی خدمت به مردم در آینده توسط بهورزان ارتقا یابد.
تصویر
گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار کرد:
09:00 1400/04/23
در راستای ارتقای امنیت غذایی و سلامت جامعه، فرهنگ سازی و ترویج مصرف مرغ سایز، جلسه ی کمیته درون بخشی آموزش و اطلاع رسانی مصرف مرغ سایز در معاونت بهداشتی تشکیل شد. به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، دکتر جلال برشان معاون فنی معاونت بهداشتی در این‌ جلسه، به نقش مهم آموزش تغذیه در ترویج فرهنگ صحیح مصرف غذایی که یکی از محورهای عمده برنامه امنیت غذا و تغذیه است اشاره کرد و اظهار داشت: رعایت اصول سلامت در کلیه مراحل تولید، عرضه و مصرف مواد غذایی بسیار ضروری است.
 
     
 
 
 
آمار مراجعات
مهمان :  0
عضو :  0
کل مراجعات :  408218
امروز :  140
دیروز :  187