سایت دانشگاه علوم پزشکی گیلان |  پنجشنبه 26 فروردین 1400 English
تاریخ 1399/04/22     تعداد دفعات مشاهده 114 بار     ساعت 11:35:34     گروه خبری اخبار مرکز تحقیقات غربالگری و پیشگیری از سرطانهای

انتشار 19 مقاله Q1 و 43 مقاله در پایگاه های معتبر بین المللی توسط محققان مراکز تحقیقاتی سه گانه گوارش و کبد، غربالگری و پیشگیری از سرطان گوارش و بیماری های گوارش و کبد کاسپین طی سال 2020 به انجام رسید.
تصویر

بدین وسیله به اطلاع می رساند : دکتر محمدهادی بهادری- مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه به همراه دکتر زلیخا گلی پور- سرپرست گروه برنامه ریزی و ارزیابی مراکز و فعالیت های تحقیقاتی و تیم ارزیابی مراکز تحقیقاتی معاونت، طی بازدید از مراکز تحقیقاتی سه گانه گوارش و کبد، غربالگری و پیشگیری از سرطان گوارش و بیماری های گوارش و کبد کاسپین مستقر در مرکز آموزشی درمانی رازی، در جریان آخرین وضعیت فعالیت های پژوهشی مراکز مذکور قرار گرفتند.

در این بازدید دکتر فریبرز منصورقناعی- رییس مراکز تحقیقاتی سه گانه گوارش و کبد دانشگاه از انتشار 19 مقاله علمی کیفی (Q1) و 43 مقاله در پایگاه های معتبر بین المللی به همت محققان مراکز تحقیقات گوارش و کبد، غربالگری و پیشگیری از سرطان گوارش و بیماری های گوارش و کبد کاسپین دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال 2020 خبر داد.

در ادامه در خصوص برنامه های پیشنهادی، راهکارها و طرح های در دست اجرا در مراکز تحقیقاتی مذکور بحث و تبادل نظر صورت گرفت.