
بخش شیمی مواد
غذایی:
این بخش از قسمتهای مختلف تشکیل شده است و قادر به انجام
آزمونهای فیزیکی، شیمیایی و کنترل
کیفی فرآورده های زیر می باشد:
لبنیات:
انواع فرآورده های شیر (شیر، دوغ، ماست، پنیر، خامه و بستنی)
غلات و
فرآورده های آردی: انواع رشته و ماکارونی،
کیک و کلوچه، بیسکویت، ویفر، فرآورده های حجیم شونده، آرد و بهبود دهنده ها
بررسی غنی
سازی در آرد: اندازه گیری مقدار آهن و اسید فولیک در انواع آرد
فرآورده های
گوشتی: انواع سوسیس، کالباس، همبرگر و غذا های پروتئینی آماده
کنسروها:
کنسرو خورشت، کنسرو ماهی تن، انواع رب، شورجات و ترشیجات
چاشنی ها:
انواع سس ( سس سالاد، مایونز، سس رب گوجه فرنگی)، آبلیمو، سرکه، عرقیات
میوه و سبزی:
انواع سبزی خام و سرخ شده
نوشیدنی ها: انواع
نوشیدنی های میوه ای، گاز دار و انرژی زا
نان:
انواع نان سنتی، حجیم و نیمه حجیم
فرآورده های
قندی: قند، شکر، عسل، باسلوق، حلوا ارده، ارده، آدامس، راحت
الحلقوم، ژله، شکلات، تافی و آبنبات، مربا، گز، سوهان، پشمک، شکلات صبحانه
روغن ها:
انواع روغن های سرخ کردنی، پخت و پز و روغن زیتون
خشکبار و
حبوبات: انواع میوه های خشک، سبزیجات خشک، پودر میوه، انواع
حبوبات و چای
آب: آب
معدنی و آشامیدنی
ادویه:
انواع ادویه و نمک
آب میوه ها:
انواع آب میوه و شربت