سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 25 فروردین 1400 English
تاریخ 1399/11/06     تعداد دفعات مشاهده 24 بار     ساعت 10:38:19     گروه خبری اخبار مرکز تحقیقات چشم

برگزاری کارگاه مجازی "کاربرد نانوفناوری در زیست پزشکی "
margin-left:0in;text-align:justify;background:white;direction:rtl;unicode-bidi:
embed'>به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نظر دارد با همکاری دانشگاه گیلان و انجمن نانوفناوری استان گیلان کارگاه مجازی "کاربرد نانوفناوری در زیست پزشکی" را رأس ساعت 9 الی 13 روز سه شنبه، 14 بهمن ماه سال جاری به صورت آنلاین برگزار نماید.

در این کارگاه موضوعاتی از قبیل نانوحامل های دارویی، نانو بیوحسگرها، نانوکامپوزیت های پلیمری در مهندسی بافت و هدف گیری فعال تومورها به کمک نانوفناوری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

از این رو علاقمندان می توانند نسبت به ثبت نام خود از طریق لینک فرم ثبت نام آنلاین در کارگاه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان اقدام نمایند. برای صدور گواهی حضور، ثبت نام در کارگاه الزامی است.

لازم به ذکر است؛ حضور ثبت نام کنندگان در کارگاه "کاربرد نانوفناوری در زیست پزشکی" صرفاً از طریق لینک: https://rooydad.guilan.ac.ir/ch/nano امکان پذیر می باشد.