سایت اصلی دانشگاه |  پنجشنبه 7 مرداد 1400 English
تاریخ 1397/05/22     تعداد دفعات مشاهده 6855 بار     ساعت 08:39:06     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه از همکاران شاغل در دانشگاه که علاقمند به همکاری تمام وقت یا نیمه وقت در مراکز تحقیقات دانشگاه هستند، دعوت به عمل می آورد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان از همکاران استخدامی، قراردادی، شرکتی و طرحی؛ دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در رشته های اپیدمیولوژی (ترجیحا) و آمار زیستی شاغل در مراکز تابعه دانشگاه (اعم از ستاد معاونت ها، دانشکده ها، بیمارستان ها، مراکز بهداشت، مراکز بهداشتی درمانی و ...) به ویژه افراد دارای تحصیلات تکمیلی که علاقمند به اشتغال تمام وقت یا نیمه وقت و همکاری در طرح های پژوهشی مراکز تحقیقات تابعه دانشگاه هستند، دعوت به عمل می آورد.

لذا همکاران متقاضی می توانند مشخصات فردی و رزومه علمی-پژوهشی خود را با ذکر میزان توانمندی در زمینه های جستجو در پایگاه های اطلاعاتی الکترونیکی (Databases)، طراحی و نگارش پروپوزال طرح و مقاله علمی پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی، کار با نرم افزارهای آماری و آنالیز داده ها، امور مربوط به ترجمه و ... به صورت فایلword در لینک زیر بارگذاری و ارسال نمایند.