دوشنبه 31 خرداد 1400

تاریخ انتشار: 1400/02/15     تعداد دفعات مشاهده 71 بار     ساعت 00:00     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی - اخبار امور هیئت علمی

پیام تبریک روز ماما توسط معاون آموزشی دانشگاه
تصویر

بنام خدا

تولد موهبتی الهی است و این دستان پرتوان ماما است که می‌تواند این ودیعه الهی را به انسان‌ها هدیه کند. گستردگی حیطه وظایف این رشته از آموزش و مشاوره تا مراقبت‌های دوران بارداری و .... نشان دهنده اهمیت این حرفه در نظام سلامت است و روز جهانی ماما فرصت مناسبی است برای یادآوری صبر و تلاش همکارانی که "اولین ضربان قلب آینده را می‌شنوند"

اینجانب با اغتنام این فرصت، روز جهانی ماما را به تمامی تلاشگران این حرفه، اساتید، دانشجویان و کادر فعال در مراکز آموزشی، بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک عرض نموده و برای این عزیزان سلامتی و سعادت روزافزون از خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر مرتضی رهبر طارمسری

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان