پنجشنبه 26 فروردین 1400

تاریخ انتشار: 1399/10/22     تعداد دفعات مشاهده 97 بار     ساعت 00:00     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی

جلسه وبیناری هم اندیشی سند توسعه متوازن آموزش عالی سلامت در سطح مجموعه معاونت آموزشی دانشگاههای کلان منطقه برگزار شد:
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛ جلسه وبیناری هم اندیشی سند توسعه متوازن آموزش عالی سلامت در سطح مجموعه معاونت آموزشی دانشگاههای کلان منطقه با حضور مدیران تحول و نوآوری در آموزش، امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاهها در روز دوشنبه مورخ 22/10/99 ساعت 11صبح برگزار شد.

در این جلسه در خصوص  بررسی توسعه رشته مقاطع دکتری تخصصی (Ph.D)دانشگاه­های کلان منطقه نقطه نظرات خود را مبنی بر ظرفیت پذیرش دانشجو  با توجه به سند مذکور ( شرح کامل نحوه توسعه رشته های مقطع) ارائه نمودند. سپس هریک از اعضا حاضر درجلسه در خصوص توزیع روند کاهشی یا افزایشی بر مبنای تعداد دانشجوی موجود یا جمعیت تحت پوشش به بحث و تبادل نظر پرداختند.

آمار مراجعات
مهمان :  0