یکشنبه 10 مرداد 1400

تاریخ انتشار: 1399/09/30     تعداد دفعات مشاهده 735 بار     ساعت 00:00     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار بر همه زحمتکشان و فداکاران عرصه بهداشت و درمان، بیان داشتند پرستاران آئینه تمام نمای ایثار و فداکاری هستند .
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛هر ساله با فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار به مانند یک رسم سالانه گرد هم آمده و روز پرستار را به همه عزیزان و تلاش گران این عرصه تبریک و تهنیت عرض نموده و به پاس تلاش هایشان تقدیر و قدردانی صورت می گرفت اما شاید به سختی می توانستیم عمق زحمت و تلاش این بزرگواران را درک نمائیم.

ویروس کووید- 19 نشان دارد که پرستاران این مرزبوم در راه کمک و مساعدت به هموطنان خود از هیچ چیز ، حتی ایثار جان خود دریغ نخواهند نمود و به واقع وارثان و طلایه داران نام حضرت زینب (س) هستند ، که در کربلا یک تنه برای کاروان حسین (ع) پرستار و مامن بیماران بود و چه زیبنده روزی به نام پرستار نام نهاده شد.

اینجانب ضمن تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار به همه مردم شریف عزیز ، خصوصا پرستاران عزیز که آئینه تمام نمای ایثار و فداکاری در تمامی ادوار ازجنگ تحمیلی تا مبارز با ویروس کرونا  بوده و هستند. اجر شان در پیشگاه خداوند قادر متعال محفوظ و در حافظه تاریخی ملّت بزرگ و فهیم ایران ملحوظ خواهد بود.

مرتضی رهبر طارمسری معاون آموزشی دانشگاه

آمار مراجعات