پنجشنبه 9 بهمن 1399

تاریخ انتشار: 1399/08/25     تعداد دفعات مشاهده 110 بار     ساعت 00:00     گروه خبری اخبار معاونت آموزشی

بیست و دومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و سومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در روزهای 29 لغایت 31 اردیبهشت ماه 1400 برگزار خواهد شد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه ؛ به منظور تقویت حضور و مشارکت دانشجویان در تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی و با هدف نهادینه سازی فعالیت­های هدفمند، آگاهانه و روش­مند در زمینه توسعه و تعالی آموزش علوم پزشکی، بیست و دومین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و سومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در تاریخ 29 لغایت 31 اردیبهشت 1400 در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار خواهد شد.

ضمن تقدیم فرم ارائه­ ایده­ ی نوآورانه­ آموزش علوم پزشکی و راهنمای تدوین، به استحضار می­رساند سایت بیست و دومین همایش به نشانی: ichpe.orgراه اندازی شده است و دانشجویان عزیز می توانند از 20 آبان  لغایت 30 آذز 1399 ایده های خود را در بخش سامانه جشنواره دانشجویی بارگذاری نمایند:

حیطه­ های شش گانه جشنواره به شرح زیر می­باشند:

برنامه ریزی درسی

یاددهی و یادگیری

ارزشیابی آموزشی

مشاوره و حمایت دانشجویی

یادگیری الکترونیکی

مدیریت و رهبری آموزشی

شایان ذکر است دریافت ایده های نوآورانه صرفاً از طریق سامانه مذکور انجام می شود. لذا هرگونه فایل ارسالی خارج از سامانه مورد بررسی قرار نمی گیرد.

آمار مراجعات
مهمان :  0