جمعه 8 مرداد 1400
تاریخ 1399/10/07     تعداد دفعات مشاهده 1402 بار     ساعت 10:34:28     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

دانشگاه علوم پزشکی گیلان بمناسبت سالروز حماسه 8 و 9دی؛ روز بصیرت گیلانیان و ایرانیان، بیانیه ای صادر کرد.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)؛ متن بیانیه بشرح زیر است:

بسمه تعالی

حماسه هشتم دی ماه؛ روز بصیرت گیلانیان، یادآور روزی پر افتخار برای مردم ولایتمدار گیلان در دفاع از ارزشهای نظام اسلامی است.

مردم شهیدپرور و با بصیرت گیلان در  روز هشتم دی ماه 88، یک روز زودتر از سراسر کشور(9دی)، با تاسی از فرهنگ عاشورایی با حضور گسترده  در راهپیمایی، حمایت خود را از مقام عظمای ولایت به نمایش گذاشته  تا وفاداری خود را به نظام مقدس اسلامی و ارزشهای شهدای انقلاب به جهانیان نشان دهند.

روز  نهم دی ماه،  مردم سایر شهرهای  ایران اسلامی نیز با حضور در میادین و خیابان، با سردادن  دادن شعار " مرگ بر فتنه گر" بار دیگر با آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند.

امسال نیز مسوولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گیلان همگام با سایر اقشار مردم،  ضمن گرامیداشت حماسه 8 و 9 دی، با حضور  گسترده در شبکه های اجتماعی، ضمن تجدید بیعت با آرمان های امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی  و  محکومیت توطئه های فتنه گران و استکبار جهانی، انزجار خود را از دشمنان نظام و ایران اسلامی اعلام خواهند کرد.

وعده دیدار ما:  8  و 9 دی ماه 1399    در  شبکه های اجتماعی و کانال های ارتباطی

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان