دوشنبه 31 خرداد 1400
تاریخ 1399/10/03     تعداد دفعات مشاهده 237 بار     ساعت 16:06:27     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از آغاز دومین مرحله ساخت محلول ضد عفونی کننده دست ، در دانشکده داروسازی رشت خبر داد.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛ دکتر بهرام سلطانی – رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این خصوص اظهار داشت ؛ در راستای اجرای گام چهارم مقابله با کرونا (طرح سردار شهید حاج  قاسم سلیمانی) دانشکده داروسازی به درخواست ستاد اجرای طرح شهید قاسم سلیمانی استان ، مسوولیت دومین مرحله ساخت محلول ضدعفونی کننده دست را بر عهده گرفت.

وی با اشاره به اولین مرحله ساخت محلول ضدعفونی کننده دست توسط دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در اسفند ماه سال گذشته ، تصریح کرد : با شیوع ویروس کرونا در استان ، دانشکده داروسازی رشت با همکاری کارکنان این دانشکده از اسفند ماه سال 98 لغایت اردیبهشت ماه سال جاری، مبادرت به ساخت محلول ضد عفونی دست نمود.

دکتر سلطانی در خاتمه با بیان اینکه دومین مرحله ساخت محلول ضدعفونی کننده دست از نیمه آذر ماه سالجاری آغاز شده و با همکاری کارکنان دانشکده داروسازی در حال انجام می باشد ، گفت : محلول مذکور پس از ساخت و بسته بندی در بطری های 120 سی سی به  انبار مرکزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تحویل داده می شود و مسوولیت توزیع محلول ، بر عهده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان می باشد./ص