شنبه 22 خرداد 1400
تاریخ 1400/02/15     تعداد دفعات مشاهده 51 بار     ساعت 21:33:10     گروه خبری اخبار معاونت درمان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از مسوولان دانشگاه با حضور در مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س) رشت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیده مدافع سلامت انوشه بیکیان، از زحمات کارکنان حوزه مامایی این مرکز تقدیر کردند.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛ همزمان با روز جهانی ماما؛ دکتر انوش دهنادی مقدم- معاون درمان  دانشگاه  علوم پزشکی گیلان به همراه دکتر امامی مشاور رئیس دانشگاه،  دکتر رحیمی مسئول امور ایثارگران و  نصیرزاده مدیر روابط عمومی دانشگاه ، با حضور در مرکز آموزشی و درمانی الزهرا (س) رشت، ضمن دیدار با  تیم مدیریت اجرایی و جمعی از پرسنل مامایی ، روز ماما را  به  کارکنان این مرکز (س) تبریک گفته و از زحمات و ایثار  آنان به‌ویژه در دوران بحران شیوع ویروس کرونا تقدیر کردند.

در ادامه با نثار شاخه گل به عکس  شهیده مدافع سلامت انوشه بیکیان ، یاد و خاطره او را گرامی داشتند.

گفتنی است؛ شهیده انوشه بیکیان- مامای مرکز آموزشی و درمانی الزهرا(س)، در ۲۵ اسفندماه ۱۳۹۸ در مقابله با ویروس کرونا به خیل شهدای مدافع سلامت پیوست. یادش گرامی باد.