صفحه اصلی |  یکشنبه 30 خرداد 1400 English
تاریخ 1400/02/13     تعداد دفعات مشاهده 16 بار     ساعت 10:00     گروه خبری اخبار مرکز تحقیقات سلولی - مولکولی

دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای نخستین بار با تلاش پژوهشگران فعال موفق به کسب رتبه در نظام رتبه بندی بین المللی ESI گردید.
1

دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای نخستین بار با تلاش پژوهشگران فعال با دریافت میزان کافی استناد به مقالات WOS در 5 حوزه موضوعی(Clinical Medicine, Environment/Ecology, Neuroscience & Behavior, Agricultural Sciences, Biology & Biochemistry) ، موفق به کسب رتبه در نظام رتبه بندی بین المللی ESI گردید و در جمع 29 دانشگاه و موسسه یک درصد برتر پراستناد علوم پزشکی کشور و 6888 دانشگاه و موسسه یک درصد برتر پراستناد جهان قرار گرفت.

لازم به توضیح است از مجموع 71 دانشگاه و موسسه ایرانی که در این نظام رتبه بندی حائز رتبه شده اند، سهم دانشگاه ها و موسسات علوم پزشکی کشور 29 بوده است. این آمار در سال 2019، 22 دانشگاه و موسسه علوم پزشکی بود.

فهرست عناوین مقالات برتر (Top Paper) پراستناد دانشگاه علوم پزشکی گیلان - پایگاه ESI :