صفحه اصلی |  یکشنبه 30 خرداد 1400 English
تاریخ 1400/01/16     تعداد دفعات مشاهده 141 بار     ساعت 21:00:26     گروه خبری معاونت تحقبقات و فناوری

دومین مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (Caspian Journal of Neurological Sciences) در بانک اطلاعاتی Scopus نمایه شد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

با کمال مسرت و افتخار به اطلاع میرساند  که مجله "Caspian Journal of Neurological Sciences" دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بانک اطلاعاتی Scopus نمایه گردید.
این موفقیت را به تمامی دانشگاه بویژه دست اندرکاران محترم و سختکوش مجله مذکور تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

لازم به ذکر است؛ در مرداد ماه سال 1399 مجله پرستاری و مامایی جامع نگر ( Journal of Holistic Nursing and Midwifery ) دانشگاه نیز در این پایگاه علمی نمایه گردیده بود.

گفتنی است: نخستین شماره فصلنامه انگلیسی زبان Caspian Journal of Neurological Sciences در فروردین ماه ۱۳۹۴ منتشر گردید و پس از انتشار ۳ شماره موفق به اخذ رتبه علمی-پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت بهداشت شد و در فروردین ماه ۱۴۰۰ پس از انتشار ۲۴ شماره در پایگاه استنادی Scopus نمایه گردید. این مجله دارای مقالاتی در همه حوزه های علوم اعصاب (پایه و بالینی) می باشد.