صفحه اصلی |  پنجشنبه 14 مرداد 1400 English
تاریخ 1400/03/12         ساعت 09:39:03     گروه خبری خبرهای هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی

اپیدمیولوژی و پیامدهای بالینی سوختگی الکتریکی در بیماران بستری در مرکز سوختگی ولایت رشت، در هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان بررسی شد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: اپیدمیولوژی و پیامدهای بالینی سوختگی الکتریکی در بیماران بستری در مرکز سوختگی ولایت رشت از سالهای 1389 تا 1399 در هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان بررسی شد. در این راستا، جلسه دفاع از این طرح تحقیقاتی صبح روز سه شنبه 11 خردادماه با ارائه دانشجوی پزشکی آرزو کریم زاده و اساتید مربوطه، در سالن اجلاس هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان برگزار شد.
گفتنی است بررسی شیوع این نوع سوختگی در استان گیلان به شناخت بیشتر عوامل تاثیرگذار و بهبود پیامدهای بالینی و تنظیم رویکردهای موثرتر در سیاست گذاری های سلامت منطقه می انجامد.