صفحه اصلی |  یکشنبه 30 خرداد 1400 English
تاریخ 1400/01/08         ساعت 21:58:51     گروه خبری خبرهای هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی

اولین جلسه ژورنال کلاب با حضور اساتید و دانشجویان، در سالن اجلاس هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی گیلان برگزار شد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی گیلان: در راستای یادگیری جدیدترین دانش پزشکی و آموزش مهارت های ارزیابی نقادانه، اولین جلسه ژورنال کلاب هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی گیلان با حضور اساتید و دانشجویان، در سالن اجلاس برگزار شد.  این جلسه با عنوان " پیوند میتوکندری " و با  همکاری انجمن آینده پژوهی علوم پزشکی گیلان و به زبان انگلیسی برگزار شد و دکتر مهریار حبیبی- عضو هیات علمی دانشگاه، ریاست جلسه را بر عهده داشتند.

جلسات ژورنال کلاب هفتگی در هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، برگزار می شود و علاقمندان می توانند برای مشارکت و حضور در این جلسات با شماره 09112442735 تماس بگیرید.

ژورنال کلاب  یک جلسه ی آموزشی است که در آن تعدادی افراد به بحث درباره ی مقالات روز می پردازند. چارچوب ژورنال کلاب ، یادگیری بر پایه حل مشکل است که در آن تعاملی ساختار یافته با شنوندگان برقرار می شود .