صفحه اصلی |  یکشنبه 30 خرداد 1400 English
تاریخ 1399/12/27         ساعت 10:58:40     گروه خبری خبرهای هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی

در بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان از هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان، انجام پژوهش های بنیادین به عنوان ضرورت دانشگاه نسل سوم عنوان شد.
تصویر

به گزارش روابط عمومی هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان: دکتر عباس صدیقی نژاد - بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن بازدید از هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان، راهبرد توسعه منابع جهت دستیابی به پژوهش های بنیادین را به عنوان یکی از نیازهای حوزه سلامت برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم برشمرد.

وی،  تاکید کرد: انجام پژوهش بنیادین ضرورت دانشگاه نسل سوم است. در این زمینه، بهره گیری درست از منابع و به کاری گیری استعداد های بالقوه می تواند بستر مناسبی برای گسترش فعالیت های نوین در حوزه فناوری های سلامت باشد.

در این برنامه، دکتر سیروس امیر علوی - رییس بیمارستان پورسینا و دکتر محمد رضا مبین - رییس بیمارستان ولایت و هسته تحقیقات سوختگی و پزشکی بازساختی گیلان، حضور داشتند. گیلان، قطب علمی سوختگی در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور است.