تاریخ 1400/02/15     تعداد دفعات مشاهده 672 بار     ساعت 12:56:34     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

حجت‌الاسلام و المسلمین علی اسماعیلی -مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی، روز جهانی ماما را تبریک گفت.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)؛ متن پیام به شرح زیر می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

زنان جامعه‌ی اسلامی، در سایه‌ی تربیت اسلامی می‌توانند به بالاترین درجات علمی و معنوی نائل شوند.

(بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعى از خواهران متخصّص رشته‌ى پزشکى و مامایى   ۱۳۷۲/۰۹/۰۸)

روز جهانی ماما، روز ارج نهادن به صبوری همکاران فرهیخته ای است که با مهربانی زندگی را معنا می بخشند و اولین طلیعه حیات نوزادی با سرشتی آسمانی را رقم میزنند.

اینجانب روز جهانی ماما را به تلاشگران جامعه مامایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تبریک عرض نموده و از خداوند منان برای این قشر خدوم توفیق روزافزون مسئلت دارم.

علی اسماعیلی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری