سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 5 آذر 1399 English
تاریخ 1399/07/30     تعداد دفعات مشاهده 72 بار     ساعت 07:00     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت آستارا

دکتر سید حسین احمدی با حضور دکتر میر فلاح نماینده ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مسئولین شهرستان به عنوان سپرست بیمارستان شهید بهشتی آستارا معارفه شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان آستارا ،با ابلاغ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ،دکتر سید حسین احمدی به عنوان سرپرست جدید بیماستان شهید بهشتی آستارامعرفی شد.این مراسم که باحضورنماینده رئیس دانشگاه وامام جمعه شهرستان و مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان وجمعی از مسئولین شهرستان برگزار شد ضمن معارفه سرپرست جدید از رئیس اسبق بیمارستان شهید بهشتی آستارا تقدیر شد.لازم به ذکر است که دکتر سید حسین احمدی دودوره به عنوان رئیس بیمارستان ویک دوره به عنوان مدیر  شبکه بهداشت ودرمان آستاراوتدریس در دانشگاه ومدیر یت انتقال خون شهرستان را در کارنامه دارد.