سایت اصلی دانشگاه |  چهارشنبه 5 آذر 1399 English
تاریخ 1399/02/30     تعداد دفعات مشاهده 235 بار     ساعت 07:00     گروه خبری اخبار شبکه بهداشت آستارا

جلسه کمیته پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب وغذا (التور،بیماری های اسهالی) با حضور کارشناسان ستادی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان  شهرستان آستارا،دکتر نظام عباسی-مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان در این جلسه با اشاره به  اجرای برنامه نظام مراقبت بیماری های اسهالی والتور گفت:در راستای تقویت نظام مراقبت بیماریهای منتقله از آب وغذا وهمچنین حفظ  وارتقا ءآمادگی نظام سلامت شهرستان  در زمان اپیدمی های احتمالی اتخاذ تدابیر لازم از ضرویات می باشد .وی در بخش دیگری از سخنان خود برثبت وگزارش دهی به موقع موارد بیماری  اسهالی ومسمومیت های غذایی  تاکید کرد وافزود:برقراری سیستم گزارش دهی روزانه ونمونه برداری ازموارد اسهالی ونظارت روزانه کارشناسان واحد بیماریها برگزارش های دریافتی الزامی است.این مقام مسئول افزود :آموزش واطلاع رسانی به مردم از طریق نصب بنر وتوزیع تراکت واستفاده  از ظرفیت فضای مجازی کمک شایانی به آگاهی بخشی جامعه در  خصوص راههای پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب وغذا میکند که باید انجام شود. در ادامه یاسر شیرزاد -کارشناس مسئول بیماریها گزارشی از اقدامات انجام یافته در خصوص بیماری التور واسهال ارائه کرد.