تاریخ 1400/02/12     تعداد دفعات مشاهده 697 بار     ساعت 12:51:42     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به جهت تأمین بخش دیگری از تجهیزات سرمایه‌ای و تصویربرداری پزشکی نوین با مهندس صفوی، رئیس هیئت‌امنای ارزی وزارت بهداشت دیدار و رایزنی کرد.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح امروز با مهندس سید حسین صفوی، رئیس هیئت‌امنای صرفه‌جویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر سالاری در این دیدار ضمن تقدیر از متولیان هیئت‌امنای صرفه‌جویی ارزی به جهت تأمین تجهیزات تخصصی تشخیصی و درمانی استان‌های کم برخوردار به‌ویژه گیلان، اقدامات این بخش را در دوران بحران کرونا قابل‌توجه و مثمر ثمر دانست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به حمایت‌های هیئت‌امنای صرفه‌جویی ارزی در تأمین کالاهای سرمایه‌ای ازجمله CT اسکن به گیلان، افزود: تأمین و خرید دستگاه‌های تشخیصی نظیر CT اسکن، رادیولوژی، آنژیوگرافی و سایر تجهیزات تصویربرداری برای گیلان بسیار حائز اهمیت بوده و نیاز مبرم بیماران و کادر درمان را تا حد قابل‌توجهی رفع کرده است.

وی با اشاره به اینکه همچنان استان گیلان در جهت ارائه خدمات بهتر و مطلوب‌تر نیازمند حمایت‌های هیئت‌امنای صرفه‌جویی ارزی است، گفت: گیلان با توجه به اینکه نسبت به سایر استان‌های کشور از عقب‌ماندگی‌های عدیده در حوزه بهداشت و درمان روبرو است می‌طلبد اولویت تأمین دستگاه‌های تشخیصی، سرمایه‌ای .و همچنین تصویربرداری در اولویت تأمین و تخصیص قرار بگیرد.