تاریخ 1399/07/23     تعداد دفعات مشاهده 2828 بار     ساعت 14:33:42     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

در راستای ادامه پیگیری‌های علوم پزشکی گیلان مبنی بر پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان، نشست مشترکی با حضور نمایندگان بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دکتر سالاری برگزار و به بازنشسته‌ها اطمینان داده شد که علوم پزشکی مجدانه پیگیر مطالبات آن‌ها خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وب دا)، ظهر امروز؛ نشست سه تن از بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به نمایندگی از  سوی 470 بازنشسته این دستگاه خدمات رسان با مسئولان این دانشگاه به‌منظور پیگیری مطالبات پاداش با حضور دکتر ارسلان سالاری- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سالن اجلاس این دانشگاه برگزار شد.

دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با بیان اینکه پیش از اعتراض بازنشستگان نسبت به دریافت پاداش پایان خدمت، دانشگاه علوم پزشکی استان اقداماتی را داشته، اظهار کرد: پیگیری مطالبات دانشگاهیان اعم از پرسنلی، غیر پرسنلی و همچنین بازنشستگان از گذشته تاکنون از وظایف دانشگاه علوم پزشکی گیلان است و در این مسیر هیچ کوتاهی پذیرفتنی نیست.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا، تشدید تحریم‌ها و همچنین کاهش درآمد در دانشگاه علوم پزشکی گیلان، افزود: برخی‌ها به خلاف، مدعی هستند که دانشگاه در پرداخت مطالبات آن‌ها کوتاهی کرده درحالی ‌که پیگیری مطالبات بازنشستگان در کنار سایر مطالبات، اولویت دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی یک سال اخیر از دولت به‌ویژه در سازمان برنامه‌وبودجه بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان با اشاره به پرداخت حجم بالای مطالبات حوزه سلامت استان، گفت: از بدهی‌های بالغ‌بر 600 میلیارد تومانی علوم پزشکی گیلان بیش از نیمی از مطالبات طی یک سال اخیر پرداخت‌شده که این پرداختی‌ها مرهون تلاش مضاعف تیم مدیریتی دانشگاه و همچنین مساعدت سازمان برنامه‌وبودجه کشور بوده است.

وی با بیان اینکه 470 بازنشسته سال ۹۸ دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 520 میلیارد ریال از دولت به‌عنوان پاداش پایان خدمت طلب دارند، خاطرنشان کرد: بازنشستگان نباید مطالبات خود را از مسیر غیرقانونی و یا با تمسک به رسانه‌های معاند استیفا کنند.

نمایندگان بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز به بیان دغدغه‌های خود پرداختند و با اشاره به تسویه پاداش بازنشستگان در چند دانشگاه علوم پزشکی کشور، خواستار تسریع در پرداخت پاداش خود شدند.

به اذعان بازنشسته‌ها ارزش پول ملی کاهش و نرخ تورم در کشور فراتر رفته و تعویق بیش ‌از اندازه دولت در پرداخت پاداش آن‌ها، نمی‌تواند گره‌ای از مشکلاتشان باز کند.

به گزارش وب دا، طبق قانون پرداخت پاداش پایان خدمت و بخشی از هزینه‌های ضروری به کارکنان دولت، به کارکنان رسمی ثابت و دارای عناوین مشابه وزارتخانه‌ها، مؤسسات و شرکت‌های دولتی مشمول قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب ۱۳۷۰ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی مشمول مقررات استخدامی هیئت‌علمی دانشگاه تهران در هنگام بازنشستگی، ازکارافتادگی و یا فوت در مقابل کلیه سوابق خدمت دولتی «به ازای هرسال خدمت معادل یک ماه آخرین حقوق و فوق‌العاده‌های دریافتی» که ملاک کسور بازنشستگی است به‌عنوان پاداش پایان خدمت پرداخت می‌شود.