تاریخ 1399/11/11     تعداد دفعات مشاهده 1398 بار     ساعت 21:34:52     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور پیامی، فرارسیدن چهل و دومین بهار انقلاب شکوهمند و پر غرور اسلامی ایران را تبریک و شادباش گفت.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، در پیام دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان آمده است:

وَالْفَجْرِ وَلَیَالٍ عَشْرٍ

ایام ا... دهه مبارک فجر، جلوه‌ای پر غرور و با شکوه از حماسه‌ها و سلحشوری‌های امت اسلامی ایران است که برای نجات روح بزرگ آدمیت از چنگال شیاطین بشریت به وقوع پیوست.

بازگشت پربرکت رهبر کبیر انقلاب اسلامی در 12بهمن ماه 57 به ایران و پیروزی پرشکوه انقلاب اسلامی در 22بهمن ماه،  در تاریخ زرین جمهوری اسلامی ایران، سرآغاز فرج و گشایش درهای انسانیت از مخمصه‌ها و قحطی عدالت و نابرابریها بود.

انقلابی که با رهبری داهیانه بنیان‌گذار کبیر انقلاب و دستان پربرکت مردم آزادیخواه و با سلاح تقوا و اراده به پیروزی رسید.

درایت و رهبری پیامبرگونه امام خمینی (ره)، ایمان، شجاعت و مطالبه گری ملت بزرگ ایران پهناور  توانست جمهوریت نظام  اسلامی را با استقلال و آزادی همه‌جانبه به جهانیان اثبات  و زیاده‌خواهی اهریمنان زمانه را از صفحه حکومت‌داری ظالمانه این کشور حذف کند.

اینجانب ضمن گرامیداشت نام و یاد امام راحل(ره) و شهدای انقلاب اسلامی، فرارسیدن چهل و دومین بهار انقلاب پرشکوه و غرور آفرین ایران اسلامی را به امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، خانواده‌های معزز شهدا و مردم ولایتمدار به ویژه تلاشگران حوزه سلامت کشور تبریک و شادباش عرض نموده، توفیق اتصال این انقلاب بزرگ را به ظهور حضرت مهدی موعود(عج) از خداوند منان مسالت دارم./

دکتر ارسلان سالاری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان