تاریخ 1399/10/24     تعداد دفعات مشاهده 1063 بار     ساعت 09:05:44     گروه خبری اخبار روابط عمومی دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با همراهی فرماندار و نماینده مردم طوالش و جمعی از مسوولان دانشگاهی و شهرستانی با حضور در شهرستان تالش از بخش های مختلف بیمارستان جدید شهید نورانی بازدید کرد.
تصویر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (وبدا)، دکتر ارسلان سالاری- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز طی سفر یک روزه به شهرستان تالش، با حضور در بیمارستان جدیدالاحداث تالش از بخش های مختلف این بیمارستان بازدید و با کارکنان گفت وگو کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در جمع کارکنان بیمارستان از زحمات بی شائبه و مثال زدنی کادر درمان به ویژه پرستاران و پزشکان در دوران کرونا تقدیر کرد.

دکتر سالاری در این بازدید همچنین از بخش های آزمایشگاه، بستری و تخصصی و همچنین آشپزخانه  بازدید کرد و روند ارایه خدمات در این بخش ها را مورد ارزیابی قرار داد.

گفتنی است در این بازدید، دکتر حسن محمدیاری- نماینده مردم طوالش در مجلس، مهندس محمدحسین شاهکویی-فرماندار شهرستان تالش، دکتر بختیار حیدرنیا رئیس شبکه بهداشت و درمان، دکتر علی رحمانی- رئیس بیمارستان شهید نورانی تالش  و جمعی از مدیران ستادی دانشگاه نیز حضور داشتند.